welcome to town: Scotch & Soda!

Goed nieuws voor de Leidenaren die niet vies zijn van een beetje shoppen op z’n tijd: Scotch & Soda komt naar Leiden! Het Amsterdamse kledingmerk gaat zich vestigen op de prachtig vernieuwde Aalmarkt en wordt uiteraard met veel plezier ontvangen in het centrum.

Scotch & Soda heeft, sinds de oprichting in 1985, wereldwijd meer dan 150 winkels geopend en rond de 8000 (!) andere verkooppunten in toonaangevende warenhuizen. Ook heeft het toonaangevende kledingmerk debuut mogen maken in New York, dit is natuurlijk een droom voor elke ondernemer in de kledingbranche.

‘’Scotch & Soda bestaat uit pioniers en verzamelaars, wereldwijd op zoek naar dat ene schilderij, gedicht, vintage kledingstuk, monument of kunstwerk dat ons oneindig inspireert.’’ Een zeer duidelijke en ambitieuze slagzin. Scotch & Soda onderscheidt zich hiermee van het ‘casual’ en vind, als je het onze redactie vraagt, precies een goede balans tussen luxe en casual kleding. Niet té gek, niet té normaal – ideaal.

Om alle bovenstaande redenen mogen we in onze handjes knijpen Scotch & Soda te verwelkomen in de Sleutelstad. De gemeente is hard bezig het stadscentrum aantrekkelijker te maken en daar zetten ze met deze aanwinst een grote stap in de goede richting. Door kledingzaken van dit kaliber aan te trekken in de stad, zal het alleen maar meer gaan bruisen in hartje Leiden en zullen andere toonaangevende namen ook sneller naar Leiden komen.

Bij Scotch & Soda kun je terecht voor de nieuwste fashion items voor mannen, vrouwen én kids. Voor ieder wat wils, zó krijgen we hartje Leiden weer helemaal op de rails!

Voor een sneakpreview, zie hier de website.

Deel dit met je vrienden.Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *