i feel it coming – the weeknd

The Weeknd is een hele grote meneer geworden in de muziekscène van tegenwoordig. Hij scoort hit na hit en is echt een begrip geworden. De geboren Canadees (Toronto, 1990) is naast een geweldige artiest ook eigenaar van het platenlabel XO Records, dus de beste man zit er diep in zullen we maar zeggen …

Het album Starboy, waar hij samenwerkt met Daft Punk, kwam in 2016 uit en is wereldwijd met open armen ontvangen. Hit na hit werd uitgebracht: I can’t feel my face, Starboy, The Hills en ga zo maar door. Het nummer wat er voor onze redactie echt uitspringt is I feel it coming. Waarom? Dat lees je hieronder!

De betekenis van het nummer is niet zo moeilijk te raden, namelijk: seks. Hij vertelt gedurende het nummer op een hele respectvolle manier hoe hij de vrouw waar die over zingt het beste kan verwennen. Nou is dit misschien niet het meest bijzondere onderwerp, maar de lyrics gecombineerd met de melodie en beats doet ons aan een hele grote meneer denken – Michael Jackson. Nou, als je dat kunt evenaren ben je een geweldige artiest, toch?!

‘’Tell me what you really like

Baby I can take my time

We don’t ever have to fight

Just take it step-by-step’’

Dit is het begin van het nummer, waar hij dus langzaam opbouwt. Stap voor stap naar het ultieme genot én nogmaals: met respect. Dat laatste is wel is anders in de R&B/Hiphop-wereld. Waar het refrein I feel it coming, babe dan erna voor staat, dat is geen hogere wiskunde.

The Weeknd is een naam die we nog veel gaan horen in de toekomst. De man is nog relatief jong en zit bomvol muzikale creativiteit. Dat Daft Punk een album met hem maakt zegt in principe al genoeg over zijn talent, dus we zijn heel benieuwd met welke grote namen hij in de toekomst nog zal gaan samenwerken. Tot dat moment genieten we van zijn eerder gemaakte albums en geloof me – gooi dit nummer aan in intieme momenten en je zult zien wat voor magie dit nummer heeft op je bed-prestaties ;-). Amen.

Deel dit met je vrienden.Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *