Faam Family

Bij faam werken we continue samen met onze leden van de Faam family. Dit om een zo uniek mogelijke collectie neer te zetten en altijd de beste prijs kunnen bieden. Hieronder vindt u een overzicht van de Family leden van Faam.

House of Marley
Welkom bij The House of Marley. Zoals je van Bob Marley muziek met kwaliteit gewend bent, dragen wij deze boodschap met ons mee in de producten. Superieure kwaliteit doordat de producten met gevoel zijn ontworpen. Daarnaast werken we mee aan een betere wereld. The House of Marley maakt gebruik van natuurlijke, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen in al onze producten en verpakkingen. The House of Marley wil ook graag iets teruggeven aan de wereld, dus daarom steunen we de liefdadigheidsorganisatie 1Love.org en de Johan Cruyff Foundation.

 

Kunst In Kaart

De kaarten van Kunst in Kaart zijn een echte must-have voor jouw interieur! Samenwonen in Leiden maar elkaar leren kennen in Parijs? Met deze persoonlijke kaarten haal je het verhaal in huis!

 

KARAKTERWEAR

Karakter is niet alleen een kledingmerk. Het is een manier van denken, voelen en uiten. Kortom: een way of life. Karakter is stoer, ruig en wild maar vooral ook classy. Een stoere man durft om z’n uiterlijk te geven, zonder zijn mannelijkheid te verliezen.