Faam ft. Dott – krachten worden samengebundeld

Het begon allemaal op koningsdag ’17. De jongens van Faam ontmoette hier voor het eerst de dames van Dott. Een leuk aangeklede stand waar ons oog gelijk op viel door de mooie truien die verspreid lagen over de tafel. De twee enthousiaste dames vertelde over hun bedrijf en de gedachte achter hun merk. Dit enthousiasmeerde ons direct, waarna we verder in gesprek zijn gegaan over een mogelijke samenwerking – en die is tot stand gekomen!

Dit eerste gesprek was natuurlijk een kennismaking, maar hoe meer we ons verdiepten in de werkwijze van Dott hoe enthousiaster we werden. Ze zijn jong, ontzettend passievol en zeer ethisch verantwoord. Naast de milieuverantwoorde productie hebben ze ook vluchtelingen aangenomen als werknemers. Zij waren in hun thuisland al zeer gepassioneerd bezig met kleding en de dames van Dott hebben ze in ons land de kans gegeven om dit verder uit te breiden – hoe geweldig is dat?!

 

 

Nu de samenwerking in gang is gezet, kan er veel moois tot stand worden gebracht. Het Nijmeegse Dott samen met Faam, beide jong en gepassioneerd om de wereld te veroveren. Dott’s bestaande lijn zal uiteraard door blijven ontwikkelen en wij zullen via Faam de exclusieve producten gaan aanbieden. Toffe festivaloutfits worden compleet gemaakt door de Dott-shirts en -truien, allemaal met een originele kleurencombinatie en een strak design. Je zult veel van ons gaan horen de komende tijd, dus hou Faam en Dott goed in de gaten voor de nieuwste ontwerpen. We’re ready to rock this, how about you?

Benieuwd naar de Collectie? Klik hier

Deel dit met je vrienden.Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *