Culinaire liefhebbers opgelet: de Leidse Restaurantweek 2018 is begonnen!

Het is weer zo ver: de Leidse Restaurantweek 2018 is vandaag begonnen! Deze editie wordt het thema Aperitief geïntroduceerd. De ideale start van een gezellige culinaire avond en het drankje om de smaakpapillen op te wekken. De restaurants in en om Leiden presenteren hun favoriete Aperitief en gerechten gedurende de week.

Wat is er nou lekkerder dan een week die in het teken staat van lekker eten en drinken in je favoriete stadje Leiden? Ik zou het zo 1, 2, 3 niet weten. Heerlijke restaurants melden zich jaarlijks weer aan. Denk aan: Lot en de Walvis, ’t Fust, Oliviers, Burgerzaken en de Waag. Dit is slechts een fractie van alle namen, maar je likt je vingers erbij af. Voor een heel zacht prijsje kun je lekker een avond lang genieten. Dit jaar ligt de focus op het aperitief, wat inhoudt:

‘’Een aperitief is een (meestal alcoholische) drank die men nuttigt voor het eten. Dit kan bijvoorbeeld een sherry of een martini zijn, maar ook een cocktail wordt regelmatig gebruikt als aperitief. Het tegenovergestelde is een digestief.’’

Op de website van LeidsLekkers kun je reserveren en vind je alle deelnemers van deze culinaire week. Je kunt zelfs al voor 20 euro dineren, geen geld toch? Deze prijzen verschillen per restaurant, maar je hebt sowieso een goede deal te pakken. De restaurantweek duurt tot 28 januari, dus grijp je kans en mis het niet. En denk eraan: ‘’met een goed aperitief neem je de rest van de maaltijd voor lief ;-)’’

Voor meer informatie over de restaurantweek, klik hier

Deel dit met je vrienden.Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *