About Faam.

Zoek je de betekenis van Faam op in het woordenboek dan krijg je de volgende, veelzeggende definitie: faam (de; v(m))
1. Goede reputatie 2. Beroemdheid. Laat dit nou précies aansluiten op hetgeen wat wij willen uitstralen. Door middel van een lifestyle te creëren via verschillende social media kanalen.

Faam zit in het dagelijks leven. Muziek, kleding, vette accessoires, quotes die je de moeizame maandagen laten doorkomen en ga zo maar door. In de verschillende producten die Faam aanbiedt proberen we een bepaald verband in beeld te brengen. Of beter gezegd een te herkennen stijl. Faam doet er alles aan om up-to-date te blijven van alle trends in onze prachtige samenleving. Daarnaast wordt inbreng door volgers meer dan gewaardeerd. Ken je lekkere hitjes, vette spots, mooie foto’s? Share het met #BeFaam. This is your way to be ‘Faamous’.

Dat we een jonge en innoverende movement zijn, is een understatement. Maar in een samenleving waar er al genoeg narigheid plaatsvindt, moet Faam je zonnetje in huis zijn. Is het niet door de blogs, quotes en mooie plaatjes – dan wel door de producten die worden aangeboden. Want laten we eerlijk zijn: het gevoel als je een toffe armband, een vet schilderij of een dope vest hebt aangeschaft, maakt je dag. Share and care, so we will take care of you.

Let’s x be x FAAM

We love to get in touch.

BRANDING

Dat we een jonge en innoverende movement zijn, is een understatement. Maar in een samenleving waar er al genoeg narigheid plaatsvindt, moet Faam je zonnetje in huis zijn. Is het niet door de blogs, quotes en mooie plaatjes – dan wel door de producten die worden aangeboden.

Duurzaam

 Faam houdt van de wereld en de wereld houdt van Faam. Faam geeft om het mileu en houdt daar dan ook rekening mee bij de productie, verpakking en bij het bezorgen van de producten.

Bericht

 Faam houdt nu al van jou! So let’s be Faamous!